Soft Light Visuals esküvői fotó & videó

Ismerj meg minket

Ismerj meg minket

Soft Light Visuals - Ati - pizzakészítő - esküvői fotós

Pizzakészítés mestere, túrázó, tea mániás, zene őrült.

Attila már gyermekkorában megismerkedett a művészi pályával. Nagypapája vezette be őt a zene rejtelmeibe, és ekkor még csak 10 éves volt. Hamar rájött, hogy élete jelentős részét az alkotásnak szeretné szentelni, így 13 éves korában megalapította első zenekarát, amivel kiemelkedő eredményeket értek el. A zenének köszönhetően rövidesen belecsöppent a kamerák világába és ez indította el pályájának egy új szakaszát, ami a szenvedélyévé vált.

Ez pontosan 13 éve történt.

Ati, azóta töretlenül képzi magát, kitartó és azt az elvet vallja, hogy ne elégedjünk meg azzal a tudással, amivel rendelkezünk, hiszen egy életen át tartó tanulás hihetetlen lehetőségeket tartogat számunkra.

 

„A fényképezés és videókészítés az, ami arra ösztönöz, hogy pozitív módon mozogjak az életben. Szeretném megmutatni mindazt, ami a képek mögött rejlik – az érzelmek, a hangulat és a lelki állapot. Mindig is arra törekedtem, hogy azt a pillanatot ragadjam meg, amilyenek valójában vagyunk. Nem vonzottak soha az előre beállított képek, mert ezek számomra hamisak. Túl akarok ezen mutatni és azt szeretném, hogy ez rólatok szóljon. A kapcsolatokról és az örök szerelemről. Bármilyen kaland is legyen, mindenki megérdemli, hogy emlékezzenek rá az elkövetkező évtizedekben."

Ati a csapatunk lelke, aki első számú fotósként van jelen az eseményeken, igazgatja a többieket, videoklipeket készít, animál, valamint meghatározza a SLV jövőbeli terveit.

Soft Light Visuals - Ati - pizzakészítő - esküvői fotós Budapest
Soft Light Visuals - Adél - sorozatfüggő - esküvői fotós
Soft Light Visuals - Adél - sorozatfüggő - esküvői fotós Magyarország
Tree%20png_edited.png

Sorozatfüggő, kocsiban éneklő, imádja a hegyeket és a hóesést.

Adél egy pici vidéki faluban nevelkedett, ahol a családja körében a legnagyobb szeretet és gondoskodás vette körül. Innen került a Debreceni Egyetemre, ahol igazságügyi diplomát szerzett. 

Az egyetemi évei alatt ismerte meg Atit, és történt az, hogy nem csak belé, hanem egyúttal az ő szenvedélyébe, a fotózásba is beleszeretett. Minden alkalmat megragadott, hogy tanuljon tőle mind a képek készítése, mind azok utómunkája során. Így találta meg azt a tevékenységet, amelyre nem munkaként tekint. 

 

"A képek készítésével kapcsolatban két dolog az, ami elvarázsol. Az egyik az, hogy olyan pillanatokat tudunk örökké tenni, amik egyébként feledésbe merülhetnének, másrészt pedig szívmelengető érzés az, hogy egy-egy esküvői albumot a pár hosszú évek múltán elővesz és vissza tudnak emlékezni erre a fontos napra, vagy akár későbbiekben a gyermekeik is a kezükben foghatják a képeket, mint én a szüleimét."
 

Adél amellett, hogy képeket készít, részt vesz az utómunkákban, igyekszik Ati és Viktor munkáját könnyebbé tenni, és a fotók alanyainak is mindenben segíteni, hogy csak a pillanatra tudjanak fókuszálni.

Mountain%20png_edited.png

Kutyaimádó, a zongora mestere, gamer, igazi túrázó.

Viktor és Attila édestestvérek, ezért nem is kérdéses, hogy alkotásuk hosszú időkre nyúlik vissza. Kezdetben a zenei pálya indította el kreativitását, a hangszerek és dallamok világában képzelte el mindennapjait és rövid időn belül megtalálta azt a zenei eszközt, mellyel a legjobban tudja magát kifejezni – ez nem más volt, mint a zongora. Ez a kifejezésmód a mai napig töretlenül jelentős részét képezi életének, ugyanakkor a fejlődés útján lehetősége volt megismerni az alkotás más módját is, a mozgóképek és képalkotás folyamatát.

„A filmkészítés és a zene kapcsolata mindig is elbűvölt. Gyerekként megtanultam a zongorázást, gyakran rekonstruálva a fejemben az összetett dallamokat. Számtalan órát töltöttem a filmzenék megismerésével, bár akkor még nem vettem észre, hogy a zenével ragadó életérzés megalapozza elköteleződésem a kamerák iránt. Hosszú időn keresztül tanultam és elemeztem a kameramozgások és látószögek összefüggését, melyekkel érzelmeket és történeteket mesélhetünk el éppúgy, akárcsak a zenével. Azt hiszem, mindannyian egyetértünk abban, hogy a kettő között van kapcsolat, amely túllépi a határaikat; egy elme, test és szellem kapcsolat, amely kihatással lehet a saját vizuális művészetünkre."

Viktor imagefilmek, reklámvideók és videóklipek, valamint highlightfilmeket készít.

Soft Light Visuals - kutyaimádó - esküvői film - Magyarország
SLV_VIKTOR_NAME.png
Soft Light Visuals - kutyaimádó - esküvői film - Hungary
SLV_ADÉL_NAME.png
SLV_ATI_NAME.png
Leaves_edited_edited_edited.png

A csapat rejtett vágya volt, hogy a meghitt, érzelemdús pillanatokat és a bensőségről, lélekről alkotott képünket átadhassuk és megmutathassuk az emberiségnek. Régi álmunk volt, hogy együtt közös családi vállalkozásba kezdjünk, és kreativitásunkat a képek és filmek világában hasznosíthassuk. Ez adott nekünk hangot, hogy mindhárman kifejezhessük magunkat szavak és nyelv nélkül. Mára ez a szenvedély teljes erővel virágzik életünkben és ezeket a felejthetetlen élményeket „munkaként” készítjük.

Szorosan kötődünk a természethez és az azt körülvevő gyönyörű környezethez, ami a logónkban visszakacsint. A víz Adél szívéhez köthető, hiszen gyermekkora jelentős részét a Tisza mellett töltötte és sok, szép, felejthetetlen emlék fűződik hozzá, míg a fenyők és hegyek Viktor és az én (Ati) éveimet határozták meg - közel az otthonunkhoz - és adtak maradandó élményeket. A csodás grafikát a csapat közeli barátja, Wonderbrigi készítette.

Ati és Adél – hamarosan már férj és feleségként segítjük képekben elmesélni a történeteteket, Viktor pedig filmen keresztül örökíti meg pillanataitokat művészien.

  • Instagram

A feladatunk biztosítani, hogy a történetetek a megérdemelt figyelemben részesüljön, valamint hogy azt a legvalósághűbben visszatükrözzük Nektek. Biztatunk arra, hogy mihamarabb lépj velünk kapcsolatba. Már alig várjuk, hogy megismerjünk!

Mountain%20png_edited.png

Szeretnéd, hogy mi legyünk a

Fotósaid ?