Kövess Minket Instagramon!

  • Instagram
Tree%20png_edited.png
arrow&v

Mint leendő esküvői fotósotok, rendkívül fontosnak tartjuk, hogy hasonló vizuális koncepcióban és stílusban lássunk annak érdekében, hogy a lehető legtökéletesebben tudjuk megörökíteni a napotokat.

Az általatok megálmodott esküvői stílus segíthet meghatározni a nagy nap hangulatát és megjelenését, valamint választ adhat a nap egyes specifikusabb dekorációs elemeire. Legyen ez egy letisztult, finom árnyalatú, vagy harsány színekben pompázó dekoráció – egy biztos, minden pár esküvői álmához tartozik egy stílus.

Íme néhány ötlet, hogy megtaláljátok a számotokra tökéletes stílust:

1. ROMANTIKUS: Azoknak ajánljuk, akik megszállottjaik a bájos részleteknek, a lenyűgöző virágoknak és a lágy gyönyörű világításnak.

 

2. RUSZTIKUS: A rusztikus esküvő ideális a szentimentális elemek bevonásához. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a szabadtéri környezetet, a lenyűgöző természeti tájakat és informális környezetet.
 

3. BOHO: Azoknak ajánljuk, akik szeretik a természetes anyagokat és imádnak utazni. A Boho esküvő olyan, mint egy misztikus erdei elvarázsolt könyv oldalai. Lágy és romantikus hangulata van, a dekoráció szerény, de szemet gyönyörködtető és a színösszeállítás általában olyan paletta, amely harmonikusan él a természetben.
 

4. VINTAGE: A vintage esküvői stílus nem összetévesztendő a retro-val. A retro inkább egy adott időszakra vonatkozik, míg a vintage inkább antik tárgyakra és Viktoriánus részletek jellemzik.
 

5. MODERN: Akik kedvelik az egyszerűséget és szeretnének elegánsak maradni, azoknak a minimalista megközelítés lehet az ideális megoldás. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a letisztult vonalakat és a geometriai formákat.  
 

6. HAGYOMÁNYOS: Azoknak ajánljuk, akik szeretnék tiszteletben tartani a magyar hagyományokat – legyenek ezek szék szoknyák, hatalmas virágok és gazdag színekben pompázó dekorációk.

ÜZENJ NEKÜNK

LÉPJÜNK KAPCSOLATBA

Fotógráfusok és cinematográfusok vagyunk. Maradandó élményt nyújtunk Nektek, miközben életetek legfontosabb pillanatait dokumentáljuk. Lehet, hogy az együtt töltött időnk csak néhány óráig tart, de a közösen létrehozott emlékek generációkon keresztül élnek.

Fontosnak érezzük, hogy olyan művészt találj, aki több tud lenni, mint egy szakember. Szeretnénk, ha úgy éreznétek, hogy a legjobb barátaitok vagyunk a kalandotok végéig, így meg tudjuk örökíteni történeteteket kívülről és belülről is.