GYAKORI
KÉRDÉSEK

Ezen az oldalon megtalálod a válaszokat azokra a kérdésekre, amelyek a munkánk során leggyakrabban felmerülnek. Természetesen, ha további információra lenne szükséged, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot és a segítségedre leszünk.

GINA&TOMI_WEBTEST-43.jpg

Szeretnéd, hogy mi legyünk a

Fotósaid ?

Mountain%20png_edited.png

A feladatunk biztosítani, hogy a történetetek a megérdemelt figyelemben részesüljön, valamint hogy azt a legvalósághűbben visszatükrözzük Nektek. Biztatunk arra, hogy mihamarabb lépj velünk kapcsolatba. Már alig várjuk, hogy megismerjünk!

  • Instagram

Kövess Minket Instagramon!

Csak esküvői fotózást vállaltok?


Nem, keressetek minket bátran egyéni, páros, családi fotózással, imázsfilm készítéssel, videoklipekkel, de zenész múltunknak köszönhetően szívesen készítünk egyedi zenéket is.
Mennyi kép kerül átadásra?


A képek mennyisége a csomagok méretétől, az esemény tulajdonságaitól függ. Nem hiszünk abban, hogy kereret szabjunk a képeknek egy előre kijelölt számmal. Ígérjük, hogy bőven kaptok képeket mindenről, amit megörökítünk.
A nyers képeket is megkaphatjuk?


Nem, a nyers anyagok nem kerülnek átadásra.
Hogyan történik a fizetés?


Esküvők és nagyobb munkák esetén (pl. imázsfilmek) szerződéskötéskor 100.000 HUF kerül kifizetésre, a fennmaradó összeg pedig akkor, amikor átadásra kerül a kész anyag.
Mit viseljünk a fotókon?


Ne aggódjatok, ha esetleg tanácstalanok lennétek a témában. Erre is van egy útmutatónk, amit nagyon szívesen megosztunk Veletek.
Van rá lehetőség, hogy az esküvő utáni napokban kaphassunk néhány képet?


Igen, az esküvő után szeretünk elküldeni néhány előzetes képet, amit meg tudtok mutatni azoknak a fontos embereknek, akik sajnos valamilyen oknál fogva a nagy napon nem láthattak Titeket.

Korábban még nem fotóztak engem/minket, segítetek a pózolás kapcsán?


Mi a természetességet részesítjük előnyben, így igyekszünk elkerülni a túlságosan beállított képeket, amikor csak lehetőség van rá. Legyetek önmagatok, de persze végig adni fogunk utasításokat és együtt fogunk működni Veled/Veletek, hogy a legszuperebb eredmény szülessen.
A szervezéssel kapcsolatban számíthatunk a segítségetekre?


Természetesen! Ha bármiben segítségre lenne szükségetek, bátran szóljatok és jelentkezünk az ajánlásainkkal.
Mikorra érdemes a fotózást időzíteni?


A napfelkeltét és a naplementét szoktuk javasolni mindenkinek a legszebb eredmény érdekében, ugyanis ilyenkor vannak a legelőnyösebb fényviszonyok. Városi fotózás esetén, ha a cél az, hogy mások ne szerepeljenek a képeken, mindenképpen a kora reggelt ajánljuk. A déli napfény túlságosan erős, amely fotós szempontból előnytelen, és a végeredmény rovására mehet.
Egy kreatív fotózásra mennyi időt szánjunk?


Ideális esetben érdemes 2 órát szánni rá, hogy ne legyen rohanás és mindenre legyen biztosan idő. Azonban, ha az esküvő napján szeretnétek tartani a kreatív fotózást, ez az idő túl sok lehet a vendégektől távol, viszont a minimum 1 órát ebben az esetben is előnyös megoldani.
Hogyan történik az elkészült képek átadása?


A képeket egy jelszóval védett online tárhelyre feltöltve szoktuk átadni, amelyről egy kattintással le tudjátok tölteni őket, de a felületet akár megoszthatjátok a szeretteitekkel is. Természetesen kérés esetén egyéb módon, pl. külső adathordozón történő átvételre is van lehetőség.
Csak budapesti munkákat vállaltok el?


Nem, országosan dolgozunk. Budapesten kívül azonban számolni kell útiköltséggel, ami 60 Ft-ot jelent kilométerenként, illetve szállásra is szükségünk van 60 km-nél távolabbi lokációk esetén.