Kismama fotózás - Soft Light Visuals - B
Kismama fotózás - Soft Light Visuals - B
Kismama fotózás - Soft Light Visuals - B

BRIGI & ÁDÁM
MATERNITY MINI SESSION

Brigivel & Ádámmal a barátságunk hosszú időkre nyúlik vissza. Sok mindent megéltünk már közösen, és amikor találkozunk, mindig feltöltenek bennünket pozitív energiájukkal. 

Amint elárulták nekünk az örömhírt, (azon kívül, hogy nem tértünk magunkhoz a boldogságtól) rögtön elmondtuk, hogy mennyire várjuk a kis csöppséget, illetve, hogy megörökíthessük a várandósság csodás pillanatát a baba érkezéséig. 

Sikerült is kiszemelnünk egy szuper helyet, ami az esküvői helyszínük közelében volt és az időjárás is kedvezett egy rövid ideig, így szerencsénk volt két eső közötti pillanatban elkapni a pillanatokat. 
Ám a sztori ezzel nem ér véget, hiszen amilyen könnyen bejutottunk a felfedezett kis helyszínünkre, olyan nehezen sikerült kijutnunk. 

Minden szabályt, előírást és engedélyt betartva, a kifelé vezető úton valakinek sikerült szerencsésen ránk zárnia lakatra egy sorompót. Rövid telefonos egyeztetés után azt a tájékoztatást kaptuk, hogy az a kapu már csak hétfőn lesz kinyitva (szombatot írunk jelenleg). Bármennyire is szeretünk táborozni, természetesen nem vertünk sátrat hétfőig, hanem elhatároztuk, hogy felfedező túrára indulunk az esőben és sárban a kocsikkal. 
Közös erővel, egy kis pozitív hozzáállással és némi vezetéstechnikával, de sikerült kijutnunk!!

A napot végül lezártuk együtt egy meleg teával és egy kis falnivalóval Brigiéknél, így már csak azért kellett izgulnunk, hogy este 8 órára sikerüljön hazaérnünk a móka után.

Mountain%20png_edited.png

Szeretnéd, hogy mi legyünk a

Fotósaid ?

A feladatunk biztosítani, hogy a történetetek a megérdemelt figyelemben részesüljön, valamint hogy azt a legvalósághűbben visszatükrözzük Nektek. Biztatunk arra, hogy mihamarabb lépj velünk kapcsolatba. Már alig várjuk, hogy megismerjünk!

Kövess Minket Instagramon!

  • Instagram