Esküvőifotó-Nóri&Gerikreatív-Weddingphotographer-SoftLightVisuals-300DPI-PrintReady-9.jpg

ESKÜVŐ
NÓRI & GERI - A LOVE STORY

"De most nem félek többé… igézetben élek. Mintha tudnám a varázsszót…
De a varázsszó mindössze annyi, hogy szeretek valakit."

- Márai Sándor

Nóri és Geri napja különbözött a megszokottól. Nagyon sok tényező van, ami befolyásolja a munkánkat. Sok elemből áll össze az esküvő napja és könnyen a szakadék szélére sodorhat minket és párjainkat is a jelenlegi helyzet, ami a nap lemondását vagy újra tervezését jelentheti. De valahogy mégis, valamilyen úton-módon sikerül átvészelnünk a nehezebb pillanatokat és úgy fejezzük be a napot, mintha az univerzum teljesen megnyílt volna előttünk.

Nóri és Geri nemcsak abban voltak bátrak, hogy teljesen új élményeket szereztek, hanem hogy úgy döntöttek, bármi is történjen, megmutatják, hogy szerelmük erősebb bárminél.
Így 3 részre osztották a nagy napjukat - a kreatív fotózást elkészítettük most áprilisban, következő héten a szertartást örökítjük meg, majd nyáron lezárásképp egy szuper, közös ünnepléssel fogják megünnepelni életük legfontosabb döntését.

Ők ketten azok, akik önzetlenül szeretik egymást, átélik az élet apró örömeit és minden mosoly mögött ott rejlik az egymás iránti tisztelet. Szerencsések vagyunk, hogy ilyen emberek találnak ránk!