I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

I’m a paragraph. Double click here or click Edit Text to add some text of your own or to change the font. This is the place for you to tell your site visitors a little bit about you and your services.

ROZSASARA-86.jpg
fotózás ajándékba - portréfotózás - soft light visuals

SÁRA

ROZSASARA-20.jpg

Egy októberi hétvégén, nagyon kellemes napot töltöttünk el a Hold Harmónia II. ciklus, Külső-belső szépség nyereményjáték nyertesével, @rozsasara -val és a @thecityfairies-el. 

A játék nyereménye a holdhónapon való részvétel mellett, egy fotózás volt, ahol a lelki (belső) munkák után, a külső megjelenésre fektettünk hangsúlyt.

 

Egész nap nagyon esett az eső, így bizonytalan volt, hogy összejön-e a tervezett erdei fotózásunk. Viszont szerencsénkre délutánra elcsendesedett az eső, és a ködbe borult erdőben egy igazán misztikus hangulatú helyszínen készültek gyönyörű fotók Sáráról.

A feladatunk biztosítani, hogy a történetetek a megérdemelt figyelemben részesüljön, valamint hogy azt a legvalósághűbben visszatükrözzük Nektek. Biztatunk arra, hogy mihamarabb lépj velünk kapcsolatba. Már alig várjuk, hogy megismerjünk!

Mountain%20png_edited.png

Kövess Minket Instagramon!

  • Instagram

Szeretnéd, hogy mi legyünk a

Fotósaid ?