Soft Light Visuals - Páros fotózás, Tata Öreg-tó, Rebeka_Viktor-103.jpg

STÍLUSUNK
MEGKÖZELÍTÉSÜNK

Az igazat megvallva, mindig is nehezen tudjuk definiálni
a stílusunkat egy bizonyos szóval. Ha belevágunk, akkor
azt mondanánk, hogy a történetmesélés,
dokumentálás és filmek világának keveréke,

hiteles pillanatokra koncentrálva,
amit művészien próbálunk megörökíteni,
hogy azok múlhatatlanok maradjanak.

Ati és Adél egyszerűvé és élvezetessé tették az egész folyamatot.
Az volt a cél, hogy a mi kapcsolatunk jelenjen meg a fotókon.
Ehhez például egy hordozható hangszórón betették a kedvenc zenéinket,
amik végig szóltak a fotózás alatt.
Rengeteget nevettünk, valójában egy könnyed
reggeli sétán vettünk részt két jófej emberrel.DÓRI + ATI

Kismama fotózás Budapesten, Szabadtéri kismama fotózás természetközeli helyszínen. A férj és feleség őszi hosszú kabátban és divatosan megöleli egymást szerelmesen, akikről párosfotó készül.

az élmény, amire számíthatsz

A stílusunk erősen az igaz pillanatokra és érzelmekre koncentrál. Nem szeretjük az előre beállított pózokat és nem is fogunk rávenni semmi olyanra, ami erőltetettnek tűnhet. Nincs semmi megrendezve és nincsenek kínos félmosolyok. Együtt alkotunk.

Könnyed és egyszerű instrukciókat adunk a fotózás alatt, pl.: pördítsétek meg egymást, sétáljatok, mozogjatok a lehető legfurábban – ez az, ami megnevetett Titeket és ilyenkor váltok igazán önmagatokká. Amikor ezeket a pillanatokat létrehozzuk, akkor történik az IGAZI VARÁZSLAT.

Azt szeretnénk, hogy ezek a fotók 20, 30 vagy 40 év múlva is pontosan arra emlékeztessenek, ahogyan ott éreztétek magatokat, ahogyan szerettétek és ahogyan megcsókoltátok egymást.

Jegyes és páros fotózás, Magyarország, Esküvői fotós - Couple session - Soft Light Visuals

Nem vagyunk szolgáltatók,

ahogyan Ti sem vagytok az ügyfeleink, 

Barátok vagyunk.

Veletek leszünk, hogy szemtanúi legyünk életetek egyik legfontosabb pillanatának, bármilyen alkalom is legyen. Ott leszünk, hogy megörökítsük az érzelmeket és a legintimebb pillanatokat. Elhivatottan törekszünk és törődünk azzal, hogy a történeteteket igaziként megörökítsük.

 

Törődünk minden emberrel, akivel együtt dolgozunk, nem ügyfélként, hanem emberként. Többek akarunk lenni, mint egy szolgáltató. Szeretnénk. ha biztonságban éreznétek magatokat velünk és tudnátok, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legőszintébb fotókat adjuk Nektek. Mert amikor képes vagy elengedni és a pillanatban élni, akkor történik az igaz varázslat.

értékeink

KAPCSOLÓDÁS

Ahogy közted és párod között, úgy velünk is kulcsfontosságú a kapcsolódás. Sokan nem álltak még kamera előtt, főleg nem egy esküvőn, ahol nagyon sok érzelmes pillanat van. Furcsa érzés lehet - ezt teljesen megértjük. Ezért találkozunk korábban és töltünk időt azzal, hogy megismerjük egymást. Azt szeretnénk, hogyha komfortosan éreznétek magatokat és azon felül, hogy "csak kényelmesen" célunk, hogy csodásan érezzétek majd azokat a pillanatokat.

KREATIVITÁS

Nem vagyunk olyanok, mint a többi esküvői fotós...de tulajdonképpen ez a lényeg. Ahogyan Ti sem vagytok olyanok, mint a többi pár. Mindannyiunknak egyedi a története, és a mi feladatunk, hogy megragadjuk és visszaadjuk oly módon, hogy az tükrözze, ki is vagy valójában. Lehetsz romantikus, vad, pörgős.

Nincs két ugyan olyan fotózásunk, és ezt szeretjük igazán az alkotásban.

HITELESSÉG

Képeink és filmjeink a hangulat megörökítéséről szólnak, és ezt csak úgy tudjuk megtenni, ha hitelesen ragadjuk meg a pillanatokat. Talán nincs is sebezhetőbb pillanat, mint amikor fogadalmat tesztek egymásnak és feltárod érzéseid valakinek. Az esküvő az egyik legjelentősebb nap az ember életében, és nem azért vagyunk itt, hogy álarcokat vagy hamis érzelmeket rögzítsünk. Azért vagyunk itt, hogy elkapjunk egy kis darabot ebből az érzésből, lélekből, melyet örökre magadnál tarthatsz.

Szeretnél többet

megtudni a folyamatról?