Páros fotózás - Soft Light Visuals - Vik
Páros fotózás - Soft Light Visuals - Vik
Páros fotózás - Soft Light Visuals - Vik
Páros fotózás - Soft Light Visuals - Vik

VIKI & DÁVID

Egy páros fotózás sokkal többet jelent pusztán egy photoshoot-nál. Tulajdonképpen két ember történetét dokumentáljuk, akik együtt fedeznek fel csodás helyeket, átadják magukat a puszta érzelmeknek,

és akik gyönyörű emlékeket teremtenek.

Az egész fotózást Nagykovácsiban készítettük egy szuper helyen, ami egykor egy bánya volt. Körülötte meseszép erdős terület fekszik, így minden zugot bejárhattunk. Aznap sajnos hidegebb volt a megszokottnál, így néhol fáztunk is, azonban ez egyikünket sem tántorított el.
A fotózás egyik legjobb része, hogy olyan sok időt tudunk együtt tölteni a párral. Az egész kalandot együtt szervezzük meg, közösen kirándulunk a helyszínre - ez nagyon hasznos számunkra, hiszen azon kívül, hogy szuper élményeket szerzünk közösen, szeretjük igazán megismerni párjainkat, hogy kik ők, milyen dolgokon mentek keresztül kapcsolatuk során és ez lehetőséget ad számunkra, hogy mélyebben kapcsolódni tudjunk egymással.

Viki és Dávid, ti ketten nagyon céltudatosok vagytok és ezt eszméletlen jó látni egy kapcsolatban. Nem féltek kockáztatni és merésznek lenni, miközben egymást támogatjátok.
Reméljük, hogy a közösen létrehozott emlékek mindig emlékeztetőül fognak szolgálni szerelmetek történetére, a vidámságra és arra, hogy mindig támogassátok egymást az élet apró részein, és hogy sose adjátok fel a céljaitokat.

Szeretnéd, hogy mi legyünk a

Fotósaid ?

Mountain%20png_edited.png

A feladatunk biztosítani, hogy a történetetek a megérdemelt figyelemben részesüljön, valamint hogy azt a legvalósághűbben visszatükrözzük Nektek. Biztatunk arra, hogy mihamarabb lépj velünk kapcsolatba. Már alig várjuk, hogy megismerjünk!

Kövess Minket Instagramon!

  • Instagram