20-11-15-DADO-23.jpg
20-11-15-DADO-121.jpg
20-11-15-DADO-153.jpg

WINTER WEDDING 

EDITORIAL

A világ eseményei a párkapcsolatainkat is próbára tették. Összezártság, új problémák, váratlan helyzetek jellemezték az évet, amely során kiderülhetett, vajon tényleg jó helyen vagyunk e amellett, aki mellett nap mint nap felébredünk. Sokak útjai elváltak idén, ők új lehetőséget kaptak az élettől. Sokakban viszont felerősödött az érzés, hogy történjék bármi a világban, legyen bármilyen bizonytalanság, valóban jó társra leltek. Mert menedéket, otthont jelentetek egymásnak nemcsak a békés, hanem a nehezebb pillanatokban is és ez a legnagyobb kincs.
Kreatív anyagunk inspiráció azoknak, akiket a 2021-es év előreláthatatlan eseményei sem tántorítanak el attól, hogy összekössék életüket. 
A fotósorozatban és videóban megjelenő termékek jelentős része hazai alkotók munkája, mellyel arra szeretnénk titeket inspirálni, hogy válasszátok a következő évre tervezett esküvőtök dekorjában, ruhában, kiegészítőben, fotó és videó anyagban a hazai kisvállalkozókat. Írjatok nekik akár már most, az ünnepek alatt, hogy velük képzelnétek el a nagy napot. Legyen ez az ő ajándékuk erre a nehéz év végére és legyen ez a "fény" 2021-re.
Forduljatok bizalommal a csapat bármely tagjához 

Makramék, festett üvegek és kampány: D A D O

Kalligráfia: The Fanatic Calligrahper

Kerámia edények: LILLA Ceramics

Menyasszonyi ruha: Boriana

Esküvői tervező: Innovatin

Gyertyák: BUKKI Candles

Modell: Lehoczky Csenge

Ékszerek: Logo Jewellery

Desszertek: Tortaotthon

Rövidfilm: Fodor István

Virágszirmok: Virágkert

A feladatunk biztosítani, hogy a történetetek a megérdemelt figyelemben részesüljön, valamint hogy azt a legvalósághűbben visszatükrözzük Nektek. Biztatunk arra, hogy mihamarabb lépj velünk kapcsolatba. Már alig várjuk, hogy megismerjünk!

Mountain%20png_edited.png

Szeretnéd, hogy mi legyünk a

Fotósaid ?

Kövess Minket Instagramon!

  • Instagram