top of page
Soft Light Visuals - Páros fotózás, Tata Öreg-tó, Rebeka_Viktor-103.jpg

STÍLUSUNK
MEGKÖZELÍTÉSÜNK

Az igazat megvallva, mindig is nehezen tudjuk definiálni
a stílusunkat egy bizonyos szóval. Ha belevágunk, akkor
azt mondanánk, hogy a történetmesélés,
dokumentálás és filmek világának keveréke,

hiteles pillanatokra koncentrálva,
amit művészien próbálunk megörökíteni,
hogy azok múlhatatlanok maradjanak.

az élmény, amire számíthatsz

SoftLightVisuals-Midsummer'sDaydream-HQ-48.jpg
Soft Light Visuals - Páros fotózás külföldön, jegyes fotózás, Párizs, Paris toureiffel, Po

A stílusunk erősen az igaz pillanatokra és érzelmekre koncentrál. Nem szeretjük az előre beállított pózokat és nem is fogunk rávenni semmi olyanra, ami erőltetettnek tűnhet. Nincs semmi megrendezve és nincsenek kínos félmosolyok. Együtt alkotunk.

Könnyed és egyszerű instrukciókat adunk a fotózás alatt, pl.: pördítsétek meg egymást, sétáljatok, mozogjatok a lehető legfurábban – ez az, ami megnevetett Titeket és ilyenkor váltok igazán önmagatokká. Amikor ezeket a pillanatokat létrehozzuk, akkor történik az IGAZI VARÁZSLAT.

Azt szeretnénk, hogy ezek a fotók 20, 30 vagy 40 év múlva is pontosan arra emlékeztessenek, ahogyan ott éreztétek magatokat.

értékeink

KAPCSOLÓDÁS

Ahogy közted és párod között, úgy velünk is kulcsfontosságú a kapcsolódás. Sokan nem álltak még kamera előtt, főleg nem egy esküvőn, ahol nagyon sok érzelmes pillanat van. Furcsa érzés lehet - ezt teljesen megértjük. Ezért találkozunk korábban és töltünk időt azzal, hogy megismerjük egymást. Azt szeretnénk, hogyha komfortosan éreznétek magatokat és azon felül, hogy "csak kényelmesen" célunk, hogy csodásan érezzétek majd azokat a pillanatokat.

HITELESSÉG

Képeink és filmjeink a hangulat megörökítéséről szólnak, és ezt csak úgy tudjuk megtenni, ha hitelesen ragadjuk meg a pillanatokat. Talán nincs is sebezhetőbb pillanat, mint amikor fogadalmat tesztek egymásnak és feltárod érzéseid valakinek. Az esküvő az egyik legjelentősebb nap az ember életében, és azért vagyunk itt, hogy elkapjunk egy kis darabot ebből az érzésből, lélekből, melyet örökre magadnál tarthatsz.

KREATIVITÁS

Mindannyiunknak egyedi a története, és a mi feladatunk, hogy megragadjuk és visszaadjuk oly módon, hogy az tükrözze, ki is vagy valójában. Lehetsz romantikus, vad, pörgős.

Nincs két ugyan olyan fotózásunk, és ezt szeretjük igazán az alkotásban.

Szeretnél többet

megtudni a folyamatról?

bottom of page