top of page
Soft Light Visuals - esküvői fotózás budapest, eskuvoi fotos_strip3bw.jpg

Számunkra ez nem csak egy munka.
ISMERJETEK MEG MINKET, STÍLUSUNKAT ÉS MEGKÖZELÍTÉSÜNKET A FOTÓZÁSBAN

ADÉL ÉS ATTILA VAGYUNK
Hiszünk a szerelemben, a barátságban
és az emberi kapcsolatokban.

Az volt a vágyunk hogy a meghitt, érzelemdús pillanatokat és a bensőségről, lélekről alkotott képünket átadhassuk és megmutathassuk az emberiségnek. Régi álmunk volt, hogy együtt közös családi vállalkozásba kezdjünk, és kreativitásunkat a képek és filmek világában hasznosíthassuk.

 

Ez adott nekünk hangot, hogy kifejezhessük magunkat szavak és nyelv nélkül. Mára ez a szenvedély teljes erővel virágzik életünkben és ezeket a felejthetetlen élményeket „munkaként” készítjük 2017. óta.


Férj és feleségként segítjük képekben elmesélni a történeteteket, Viktor és Gergely pedig filmen keresztül örökíti meg pillanataitokat művészien.

Soft Light Visuals - Esküvői fotós
Soft Light Visuals - Esküvői fotózás erdőben, természetben, természetközeli esküvői helyszín, menyasszonyi ruha próbálás, előkészület
Soft Light Visuals - France, Franciaország - instagram-112.jpg

ADÉL 

Sorozatfüggő, kocsiban éneklő, imádja a hegyeket és a hóesést.
 

Egy pici vidéki faluban nevelkedtem, ahol a családom körében a legnagyobb szeretet és gondoskodás vett körül. Innen kerültem a Debreceni Egyetemre, ahol igazságügyi diplomát szerzetem. 

Az egyetemi éveim alatt ismertem meg Atit, és történt az, hogy nem csak belé, hanem egyúttal az ő szenvedélyébe, a fotózásba is beleszeretettem. Minden alkalmat megragadtam, hogy tanuljak Atitól mind a képek készítése, mind azok utómunkája során. Így találtam meg azt a tevékenységet, amelyre nem munkaként tekintek.

A képek készítésével kapcsolatban két dolog az, ami elvarázsol. Az egyik az, hogy olyan pillanatokat tudunk örökké tenni, amik egyébként feledésbe merülhetnének, másrészt pedig szívmelengető érzés az, hogy egy-egy esküvői albumot a pár hosszú évek múltán elővesz és vissza tudnak emlékezni erre a fontos napra, vagy akár későbbiekben a gyermekeik is a kezükben foghatják a képeket, mint én a szüleimét.

ATTILA 

Pizzakészítés mestere, túrázó, tea mániás, zene őrült.
 

Már gyermekkoromban lehetőségem volt megismerkedni a művészi pályával. Nagypapám vezetett be a zene rejtelmeibe, és ekkor még csak 10 éves voltam. Hamar rájöttem, hogy életem jelentős részét az alkotásnak szeretném szentelni, így mindössze 13 évesen megalapítottam az első zenekarom, majd a zenének köszönhetően rövidesen belecsöppentem a kamerák világába és ez indította el pályám egy új szakaszát, ami a szenvedélyemmé vált.Ez pontosan 14 éve történt.

​A fényképezés és videókészítés az, ami arra ösztönöz, hogy pozitív módon mozogjak az életben. Szeretném megmutatni mindazt, ami a képek mögött rejlik – az érzelmek, a hangulat és a lelki állapot. Mindig is arra törekedtem, hogy azt a pillanatot ragadjam meg, amilyenek valójában vagyunk. Nem vonzottak soha az előre beállított képek, mert ezek számomra hamisak. Túl akarok ezen mutatni és azt szeretném, hogy ez rólatok szóljon.

 

A kapcsolatokról és az örök szerelemről. Bármilyen kaland is legyen, mindenki megérdemli, hogy emlékezzenek rá az elkövetkező évtizedekben.

Soft Light Visuals - Esküvői fotós Budapest
Soft Light Visuals - France, Franciaország - instagram-189.jpg

SEGÍTŐINK

SLV_PROMO_LACKO_WEB-1.jpg

VIKTOR

(Cinematográfus)

Koncz Gergely 2022-1.jpg

GERGELY

(Cinematográfus)

EZEKET SZERETJÜK SZABADIDŐNKBEN CSINÁLNI

Túrázni

Sok-sok könyvet olvasni

Álmaink házáról álmodni

Hegyekben sétálni

Gitározni & Ukulelézni

Havas tájakon kirándulni

Kávét rengeteg tejjel inni

Új ételeket főzni

Családdal együtt időt tölteni

Pizzát és palacsintát sütni

Kanapén hatalmasat pihenni

Filmekről beszélgetni

ADÉL & ATTILA
TÖRTÉNETÜNK

Tulajdonképpen, ha bármilyen szolgáltatót alkalmazol az esküvőtök
vagy bármilyen más esemény fotózása napján, akkor szinte idegeneket hívsz meg,
hogy legyenek részesei az életed egy fontos, meghitt pillanatának.

Szeretnénk most megtörni ezt az "idegen" részt és egy kicsit megmutatni, hogy kik vagyunk mi a kamera mögött. Minden vágyunk, hogy úgy érezd magad körülöttünk, mintha sok-sok éve ismernénk egymást és mint barát, tudjunk kapcsolódni.

bottom of page