Soft Light Visuals - Esküvői fotós Magyarország - Budapest - Strip contact-3.jpg

INFORMÁCIÓK

Amiben hiszünk...

Hiszünk a szerelemben, a barátságban és az emberi kapcsolatokban. Hiszünk abban, hogy ezek a dolgok az élet legmélyebb törekvései közé tartoznak
és megtiszteltetésének érezzük, hogy ezeket
az időtlen emlékeket
és pillanatokat dokumentálhatjuk. 
 

Szabadtéri esküvői helyszín, kreatív fotózás a párral egy gyönyörű természetközeli esküvői helyszínen, ahol megfogják egymás kezét és meglátjuk az esküvői gyűrűt.
Boho és rusztikus esküvői helyszínen fotózás, gyönyörű menyasszonyi ruhában áll a menyasszony és a háttérben pampafű díszíti az esküvői helyszínt, és sok csodálatos esküvői dekoráció, gyertyák és szárazvirágok szerepelnek a képen.

Mire számíthatsz, ha velünk dolgozol

Függetlenül attól, hogy ez lesz vagy sem az első olyan alkalom, hogy fotóst alkalmazol, fontosnak tartjuk, hogy tudd milyen élményt és tapasztalatot szerzel velünk.

Adjatok magatoknak egy kis időt, hogy elolvassátok és megismerjétek a megközelítésünket, hogy mire is számíthattok pontosan a velünk való fotózás során, és hogy megbizonyosodjatok arról, hogy megfelelünk-e egymásnak. Egy biztos, hogy a fotósoddal szerzett élmény erősen tükrözi azt, hogy a későbbiekben milyen érzéseid vannak a fotóiddal kapcsolatban.

Részletek

HOW IT WORKS

MUNKÁINKAT ITT IS MEGTALÁLHATJÁTOK

Cosmopolitan_logo_black.png
Soft Light Visuals - Páros fotózás, Tata Öreg-tó, Jegyes fotózás Budapest, Természetközeli
Soft Light Visuals - Esküvői fotós, esküvői fotózás - Nagykovácsi, Teleki-Tisza Kastély es

Gyakori kérdések

+ CSAK ESKÜVŐI FOTÓZÁST VÁLLALTOK?

Nem, keressetek minket bátran egyéni, páros, családi fotózással, imázsfilm készítéssel, videoklipekkel,

de zenész múltunknak köszönhetően szívesen

készítünk egyedi zenéket is.

+ KORÁBBAN MÉG NEM FOTÓZTAK, SEGÍTETEK

A PÓZOLÁSBAN?

Mi a természetességet részesítjük előnyben, így igyekszünk elkerülni a túlságosan beállított képeket, amikor csak lehetőség van rá. Legyetek önmagatok, de persze végig adni fogunk utasításokat és együtt fogunk működni Veled/Veletek, hogy a legszuperebb eredmény szülessen.

+ MENNYI KÉP KERÜL ÁTADÁSRA?

A képek mennyisége a csomagok méretétől, az esemény tulajdonságaitól függ. Nem hiszünk abban, hogy keretet szabjunk a képeknek egy előre kijelölt számmal. Ígérjük, hogy bőven kaptok képeket mindenről, amit megörökítünk.

+ VAN RÁ LEHETŐSÉG, HOGY AZ ESKÜVŐ

UTÁNI NAPOKBAN KAPHASSUNK NÉHÁNY KÉPET?

Igen, az esküvő után szeretünk elküldeni néhány előzetes képet, amit meg tudtok mutatni azoknak a fontos embereknek, akik sajnos valamilyen oknál fogva a nagy napon nem láthattak Titeket.

+ HOGYAN TÖRTÉNIK A FIZETÉS?

Esküvők és nagyobb munkák esetén (pl. imázsfilmek) szerződéskötéskor 100.000 HUF kerül kifizetésre, a fennmaradó összeg pedig akkor, amikor átadásra kerül a kész anyag.

+ A SZERVEZÉSSEL KAPCSOLATBAN SZÁMÍTHATUNK A SEGÍTSÉGETEKRE?

Természetesen! Ha bármiben segítségre lenne szükségetek, bátran szóljatok és jelentkezünk az ajánlásainkkal. Esküvők esetén van egy útmutatónk, melyet foglalást követően elküldünk Nektek.

Soft Light Visuals - Esküvői fotós, esküvői fotózás - Nagykovácsi, Teleki-Tisza Kastély es

"Szavakkal el sem tudjuk mondani, hogy milyen nagy örömet szereztetek nekünk ezzel a fotózással. Minden kép mosolyt csalt az arcunkra, gyönyörűek!!

A képek teljes mértékben tükrözik a kapcsolatunkat, a fotózáson tényleg önfeledten, önmagunkat adva tudtunk viselkedni. Így gyönyörű, őszinte pillanatképek készültek. Minden kép belopta magát a szívünkbe, így bajban is voltunk, amikor a kedvenceinkről kérdeztek."

A KALAND ITT KEZDŐDIK

Együtt megtervezzük az esküvőtök napját, ami nem csak úgy elrepül,
hanem tele lesz bensőséges pillanatokkal.

Soft Light Visuals - Esküvői fotós, esküvői fotózás - Nagykovácsi, Teleki-Tisza Kastély es