top of page

HOGYAN JELEZZ A VENDÉGEKNEK AZ ESKÜVŐ STÍLUSÁVAL KAPCSOLATBAN


Esküvői meghívó, rusztikus és boho esküvői meghívó kalligráfia írással

Mindenki álma egy tökéletes szabadtéri esküvő. Ha egy nyugodt, barátságos légkörben házasodnátok össze, akkor kötelező lesz egy kis utalást tennetek a vendégeknek az esküvő stílusával kapcsolatban.

Ezzel lehetőséget adtok a meghívottaknak, hogy elkerüljék azt a katasztrófát, hogy rossz ruhát válasszanak (pl..: magassarkú cipő az erdő közepén tartandó esküvőre). Ezenkívül fontos, hogy már az esküvői meghívóban feltüntessétek ezeket az információkat, melyekkel utalni tudtok a nagy napotok stílusára.

Íme néhány tipp:


RUSZTIKUS ESKÜVŐI HELYSZÍN, PAJTA

Ha rusztikus stílusú esküvőt terveztek, aminek a helyszíne egy pajta lesz, akkor érdemes lehet a vendégek számára jelezni, hogy viseljenek kényelmes cipőt, csizmát vagy lapos talpút magassarkú helyett. Az esküvői meghívótokban egy egyszerű megjegyzést írhattok, például: Az esküvőnk minden apró részlete bennünket, illetve a természet iránti szeretetünket képviseli. Kérjük a ruhák kiválasztásánál természetközeli színekkel készüljetek, illetve a helyszín adottsága okán kényelmes cipőt válasszatok. Legyen udvarias és ügyeljetek arra, hogy ne tűnjön parancsolásnak.


KERTI PARTY, SOK-SOK VIRÁGGAL

Ha egy kerthelyiségben tartjátok az esküvőtöket, sok-sok virággal, érdemes lehet a vendégek számára jelezni, hogy csizma és farmer helyett a legjobb és legkedvesebb öltönyét/ruháját viselje. Amennyiben letisztult helységben tartjátok az esküvőtöket és a stílus is inkább az egyszerűbb, romantikus felé hajlik, úgy érdemes a vendégeknek földszíneket választatniuk.

Ideális, ha virágmintákat építetek bele a meghívóba.


Esküvői meghívó, rusztikus és boho esküvői meghívó kalligráfia írással

NEM MINDENNAPI SZABADTÉRI ESKÜVŐ

Ha az esküvőtöket egy nem mindennapi helyszínen tartjátok, akkor a meghívótoknak is ugyanolyan egyedinek kell lennie. Legyen szó hajóról, saját kertről, a trükk, hogy keressetek mindig inspirációkat. Gondolj a színekre és a környezetere: Milyen fák vannak ott? Milyen a kilátás? Gondoljátok át, hogy eszerint hogyan öltözzenek fel a vendégek és tervezzétek ennek megfelelően a meghívótokat.


Semmi sem hasonlítható egy szabadtéri esküvőhöz, ezért ügyeljetek arra, hogy a megfelelő módon meséljetek a vendégeknek az esküvő színeiről és stílusáról, hogy mindenki felkészülten tudjon érkezni és élvezhessék a nap minden pillanatát.

Comments


bottom of page