Esküvői stílusok
top of page

ESKÜVŐI STÍLUSOK

Mint leendő esküvői fotósotok, rendkívül fontosnak tartjuk, hogy hasonló vizuális koncepcióban és stílusban lássunk annak érdekében, hogy a lehető legtökéletesebben tudjuk megörökíteni a napotokat.

Az általatok megálmodott esküvői stílus segíthet meghatározni a nagy nap hangulatát és megjelenését, valamint választ adhat a nap egyes specifikusabb dekorációs elemeire. Legyen ez egy letisztult, finom árnyalatú, vagy harsány színekben pompázó dekoráció – egy biztos, minden pár esküvői álmához tartozik egy stílus.


Íme néhány ötlet, hogy megtaláljátok a számotokra tökéletes stílust:


1. ROMANTIKUS: Azoknak ajánljuk, akik megszállottjaik a bájos részleteknek, a lenyűgöző virágoknak és a lágy gyönyörű világításnak.


2. RUSZTIKUS: A rusztikus esküvő ideális a szentimentális elemek bevonásához. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a szabadtéri környezetet, a lenyűgöző természeti tájakat és informális környezetet.

3. BOHO: Azoknak ajánljuk, akik szeretik a természetes anyagokat és imádnak utazni. A Boho esküvő olyan, mint egy misztikus erdei elvarázsolt könyv oldalai. Lágy és romantikus hangulata van, a dekoráció szerény, de szemet gyönyörködtető és a színösszeállítás általában olyan paletta, amely harmonikusan él a természetben.

4. VINTAGE: A vintage esküvői stílus nem összetévesztendő a retro-val. A retro inkább egy adott időszakra vonatkozik, míg a vintage inkább antik tárgyakra és Viktoriánus részletek jellemzik.

5. MODERN: Akik kedvelik az egyszerűséget és szeretnének elegánsak maradni, azoknak a minimalista megközelítés lehet az ideális megoldás. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a letisztult vonalakat és a geometriai formákat.

6. HAGYOMÁNYOS: Azoknak ajánljuk, akik szeretnék tiszteletben tartani a magyar hagyományokat – legyenek ezek szék szoknyák, hatalmas virágok és gazdag színekben pompázó dekorációk.

bottom of page