Esküvői tippek - First look | Soft Light Visuals
top of page

5 OK, AMIÉRT AJÁNLOTT A "FIRST LOOK", AZAZ AZ ELSŐ MEGPILLANTÁS


Első megpillantás esküvőn egy esküvői helyszínen, mely Nagykovácsiban található a Teleki-Tisza kastélyban

A "First Look" vagy első megpillantás egyre népszerűbb az esküvőkön és nagyon szeretjük őket. A hagyományos esküvőkön ez úgy működik, hogy addig nem látjátok egymást, ameddig a menyasszony be nem sétál a szertartásra, ami egy gyönyörű pillanat és ott pillantja meg a vőlegény a szerelmét. A "First Look" kettesben ugyan olyan különleges lehet, talán még egyedülállóbb. Amikor az esküvői menetrendet készítitek és azon gondolkoztok, hogy az első pillantásnak mikor és hol kellene lennie - kettesben, vagy a szertartáson, akkor előtte olvassátok el azt az 5 tippet, amiért úgy gondoljuk, hogy érdemes az első pillantást csak ketten megejteni.


ELŐSZÖR BESZÉLJÜNK AZ ELSŐ PILLANTÁS KÖZÖS CSENDES PERCEIRŐL ÉS AZ INTIM PILLANATOKRÓL

Ez lesz az első alkalom, amikor először láthatjátok egymáson azt a ruhát, öltönyt, amit már hónapok óta rejtegettek egymás elől. Nagyon sok ideje várjátok már ezt a pillanatot és készülődés közben azon gondolkoztok, hogy ha meglátjátok egymást, az milyen lesz. Az első pillantás nagyon sok érzelemmel és hatalmas boldogsággal jár. Amikor arra készülsz, hogy barátaid és családod körében ünnepeled az esküvőtöket, fontos szem előtt tartani, hogy ezek a pillanatok rólatok szólnak.



MÁSODSZOR, AZ ELSŐ PILLANTÁS NEM CSAK AZ A PILLANAT, AMIKOR ELŐSZÖR MEGLÁTJÁTOK EGYMÁST

Ne feledjétek, hogy az esküvőtök napja csak RÓLATOK szól, ami azt is jelenti, hogy különleges, személyes dolgokat is bevethettek az első pillantás pillanataiba, mint például levelek felolvasása egymásnak vagy picike ajándékok átadása. Sok párunk döntött már úgy, hogy az egymásnak írt fogadalmaikat az első pillantás alkalmával olvassák fel egymásnak, hiszen annyira különlegesre és személyesre sikeredtek, hogy ketten szerették volna megélni azt a pillanatot.

Esküvői fogadalom, első pillantás, a pár a Budai-hegységben található szabadtéri esküvői helyszínen mondanak igent egymásnak, közben sétálnak. Rusztikus esküvő


A KÖVETKEZŐ A FOTÓZÁSRÓL SZÓL

Fotósként természetesen elfogultak vagyunk aziránt, hogy a lehető legjobb képeket készítsük a napotokról. Az első pillantás megörökítése lehetővé teszi, hogy mindkettőtöket együtt tudjunk lefényképezni, ahol teljességében megélhetitek a pillanatot. Azonban, ha a szertartásra tervezitek az első pillantást, akkor nem lesztek együtt a képeken, de ezzel sincsen semmi baj! Viszont, az első pillantáson készült képeken, (amikor csak ketten vagytok), hihetetlenül erőteljes érzelmekkel vannak elárasztva a fotók, és az évek során megörökített legjobb emlékek közé tartoznak ezek a pillanatok.



Galopp Major esküvői fotózás természetben. A férj megpörgeti a feleségét a természetben, mögöttük pedig egy bogárhátú autó látható. Esküvői autó bérlés

NEGYEDSZER, A FIRST LOOK FELOLDJA AZ ESKÜVŐ NAPJÁN LÉVŐ IZGALMAKAT

Folyamatosan halljuk párjainktól, hogy mennyire izgulnak és idegesek, ahogy készülődnek, majd amint meglátják egymást, szinte minden elillan. Semmi más nem számít, csak az a pillanat, amikor a gyönyörű ruhátokban megjelentek és ragyogtok - ez az, amikor egy új közös fejezet indul az életetekben. NINCS is romantikusabb ennél a pillanatnál.


Esküvői fotózás Budapest, Soft Light Visuals - Kreatív esküvői fotózás Budapesten természetközeli helyszínen a Városjmajorban a Vajdahunyad váránál

UTOLSÓ MEGJEGYZÉSÜNK AZ, HOGY MENNYI IDŐT FOGSZ TÖLTENI A VENDÉGEKKEL

Ha belegondolunk, az első pillantáson a fotósotok gyakran sok képet tud készíteni rólatok a ceremónia előtt, így nem kell a kreatív fotózáshoz nagyon sok időre ellopnia Titeket. Ez mit jelent? Több időt tölthettek azokkal az emberekkel, akiket meghívtatok az esküvőtökre, hogy veletek együtt ünnepeljenek és lehetőséget ad arra, hogy a saját napotokat ne tudjátok kihagyni!


Esküvői fotós - Esküvői kreatív pillanatképek a menyasszonyról és a vőlegényről, miközben ölelkeznek a Nagykovácsiban található Tisza-Teleki kastélyban, mely egy rusztikus esküvői helyszín Budapesten

Még egy utolsó emlékeztető: az első pillantás ugyan úgy lehet olyan különleges, ha a szertartásra tervezitek. Nem számít, hogy mikorra tervezed a "First Look-ot" a legfontosabb az, hogy ez különleges legyen számotokra.

Esküvői szertartás templomban, a menyasszonyt bekíséri az apukája, bevonlás a Szeplőtlen fogadtatás templomba

Nos, ez csak néhány ötlet volt tőlünk, hogy miért gondoljuk azt, hogy az első pillantás a legjobb és mennyire különleges ez a nagy napotokon. De végső soron gondoljátok át, hogy ezt a pillanatot kettesben szeretnétek átélni vagy a násznép társaságában. Mennyire lesz érzelmes ez a pillanat kettőtök számára? Az első pillantás mennyire befolyásolja az aznapi menetrendet? Nem számít, hogy melyik opciót választod, mindig az lebegjen előttetek, hogy számotokra mi a legfontosabb.

bottom of page