top of page

TALÁLD MEG A LEGJOBB HELYSZÍNEKET ESKÜVŐI PORTRÉKHOZ

Természetközeli helyek, csodás dombok és hegyek, erdők, havas tájak...Csak néhány a legjobb esküvői kreatív fotózásul választott helyszínek közül, melyeket az interneten látunk és teljesen jogosan érzitek, ha ezek megtalálása néha nyomasztó lehet.

Esküvői fotózás természetközeli helyszínen - A féjr és feleség megöleli egymást a domb tetején az erdőben

Ezeken a helyszíneken kétségtelenül gyönyörű képeket lehet készíteni, de mi van akkor, ha a közeletekben nincs ilyen lehetőség? Több, mint valószínű, hogy olyan helyszínen fogjátok az esküvőtöket szervezni, amely igazán fontos Nektek, például egy kis vidéki faluban, ahol felnőttetek, vagy egy kis városban, amit az otthonotoknak neveztek, vagy akár egy picike pajtában, amibe beleszerettetek. A nagyszerű hír az, hogy ezek a helyek a legjobb helyszínek ahhoz, hogy lenyűgöző képeket lehessen készíteni. Ahhoz, hogy csodás képeket lehessen készíteni, elengedhetetlen, hogy együtt legyél azzal a személlyel, akit szeretsz, a családoddal és a barátaiddal. Számunkra a szerelem egy képben erősebb, mint bármi más, amit ebbe a keretbe bele tudunk rakni. Lehet, hogy gyönyörű háttered van meseszép tájjal, de a képeid ettől függetlenül csodálatosak lesznek, hiszen azok az emberek, akik számodra a legtöbbet jelentik rajta lesznek a fotókon.


Van egy esküvői helyszínünk, hogyan döntsünk a kreatív fotózás pontos helyszínéről?

Úgy tűnik, hogy megtaláltátok a tökéletes helyszínt az esküvőtöknek (pl.: városban, domb oldalban, erdőben, kastélyban, pajtában) és most át kell gondoljátok, hogy az esküvői portéknak milyen helyet választotok. A legnagyobb tanács, amit adhatunk, hogy mindig az egyszerűben gondolkozzatok. Természetesen segítünk a legjobb helyek kiválasztásában, de fontos, hogy egy vagy két olyan helyszínt jelöljetek ki a fotózásra, ahol a kreatív portrékat el lehet készíteni, így elkerülhetitek a felesleges stresszt a már így is zsúfolt napon. Minél több időt töltünk egy helyszínen, annál több képet tudunk készíteni és Ti is nyugodtak lesztek. Amikor nyugodtak maradtok, a fotókon szinte igazi boldogság, öröm és szerelem lesz látható.

Amikor a helyszíneken gondolkoztok, érdemes átgondolni, hogy milyen fotókat szeretnétek és mi az, ami a legjobban Titeket reprezentál. Hogyha az esküvőtöket a városban tartjátok, akkor szuper városi fotókat fogunk kapni, de természetesen mást is el tudunk érni.


Esküvői fotós Budapest - Kreatív esküvői fotók Budapesten az Óbudai-szigeten. A férj és feleség megöleli egymást szerelmesen

Ezt a fotót egy parkban készítettük, ami a város közepén volt, bár mégis egy teljesen más képet ad. A trükk az, hogy olyan részeket keressünk, ahol nagy fák vesznek körül és hosszú fű és növényzet van.


Ezek a növények és ágak mélységet adnak a képeknek, és fotósként ezekkel az elemekkel dolgozunk annak érdekében, hogy úgy tűnjön, mintha egy erdő közepén lennétek.


VÁROSBAN


Hogyha szeretitek a városi fotókat, egyszerűen csak sétáljatok az utcákon, és megörökítjük mindazt, ami Titeket vesz körül, ahogyan álmodozva és boldogan járjátok ezeket a részeket. Városi képekkel lehetőségünk van nagyszerű helyszíneket és érdekes fényszögeket megörökíteni, miközben csak sétálunk. Fontos megemlíteni, hogy a fény nagyon gyorsan változik a városban, és például a magas üvegépületek fényvisszaverődései és árnyékai remek lehetőséget adhatnak különféle hangulatok létrehozására.

Amikor városi helyszíneket keresünk, akkor szeretjük leegyszerűsíteni a dolgokat. Olyan helyeket, háttereket keresünk, amik nem terelik el a figyelmet a párról, tehát egy nagy graffitis fal egyértelműen kiesik. Figyeljük azokat az érdekes dolgokat, mint például egy fény felirat, vagy műemlék, esetleg különleges épületek, amik egy kis plusz varázst adhatnak a képekhez.Esküvői fotós Budapest - Szabadtéri fotózás a Vajdahunyad várában, esküvői fotózás Budapesten - a férj és feleség boldogan sétálnak és spontán fotó készül róluk


ERDŐBEN, TERMÉSZETBEN


Imádunk a természetben fotózni és talán ez az, amit a legjobban szeretünk. Az első számú dolog, amit érdemes fejben tartani, az az, hogyha erdőben vagy természetközeli helyszínre tervezitek a fotókat, úgy mindig vigyetek magatokkal kényelmes cipőt, amiben megtudjuk találni közösen a kreatív fotókra szánt legjobb helyeket. Amit szeretünk az erdei fotókban, az az, hogy lehetőségünk van mélységeket és különleges hangulatot teremtenünk a végtelen fák miatt, és ahogy a fény megcsillan a koronáikon. A városhoz hasonlóan a fény folyamatosan változik, és lehetőséget ad arra, hogy játsszunk a különböző textúrákkal, színekkel, így mindig újabbnál-újabb variációk születhetnek.


Nagykovácsi tájfotó a fákról

Esküvői kreatív fotózás szabadtéri temészetközeli helyszínen - elopement fotózás

ZÁRT, FEDETT HELYSZÍNEK


Nagyon szeretünk kreatív, érzelmes és különleges hatású portrékat készíteni és ezt mind a fény segítségével alkotjuk. Mindig próbálunk egy pár portét készíteni a menyasszonyról készülődés után, illetve a vőlegényről is, amint elkészült. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy egy csendes pillanatban megörökíthessünk minden érzelmet anélkül, hogy aggódnánk az időjárás vagy a zavaró tényezők miatt. Ha kifogyunk a természetes fényből, mindig találhatunk más, számunkra megfelelő fényforrást.


Esküvői fotózás Budapest - Kreatív szerelmes pillanatok, érzelmes ölelkezés esküvői helyszínen, mely Nagykovácsiban található Teleki-Tisza kastélyban volt. Rusztikus esküvői fejdísz, naplemente színek

Esküvői fotózás Budapest, rusztikus esküvői helyszín és kreatív páros fotó ahogy a férj és feleség megöleli egymást a Teleki-Tisza kastélyban

Nagyon sokféle lehetőség létezik, és a mi feladatunk az, hogy minden elemet használjunk annak érdekében, hogy a lehető legszuperebb képeket készíthessük el. Dolgozhatunk fénnyel, időjárással és a megfelelő időzítéssel, hogy a lehető legjobb helyekre juthassunk el a portrék elkészítése érdekében. A Ti dolgotok, hogy átgondoljátok, milyen képeket szeretnétek, mikhez kapcsolódtok és mik azok, amik a legjobban reprezentálnak Titeket. Ezek után csak engedd el magad, és készítsük el együtt életetek egyik legmeghatározóbb képeit, melyek a teljes világot fogják számotokra jelenteni.

Comments


bottom of page